Tevékenységi kör
A Biocid Kft 2007-ben
alakult családi vállalkozásként.
Tevékenységi körünk eredetileg rovar-, rágcsálóírásra; a hozzá kapcsolódó
kártevõmentesség fenntartására, és hatékony HACCP rendszer kiépítésére és
fenntartására terjedt ki.
Az addig is sikeresen mûködõ vállalkozás szolgáltatásainak a körét 2010-ben
a felmerülõ igényeknek megfelelõen bõvítettük. Így jelenleg a HACCP,
munkavédelem, kémiai kockázatbecslés és rovar-, rágcsálóírás területén is
professzionális megoldásokat tudunk kínálni megrendelõink számára.
Mûködési területünk Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Jász-Nagykun-Szolnok és
Pest megyére terjed ki. Emellett kémiai kockázatbecslés elkészítését,
internetes kapcsolattartás esetén országosan vállaljuk.
SZOLGÁLTATÁSAINK
HACCP
- Kiépítése
- Meglevõ HACCP rendszerek felülvizsgálata
- Élelmiszer higiéniai, HACCP oktatások megtartása, vizsgáztatás
- Higiéniai, szaktanácsadás
· MMunkavédelem
- Kockázatelemzés, kockázatértékelés elkészítése
- Meglevõ kockázatértékelés felülvizsgálata
- Elõzetes, ismétlõdõ, rendkívüli munkavédelmi oktatások megtartása, oktatási
tematika kidolgoz
- Munkavédelmi szaktanácsadás
Kémiai kockázatbecslés
- Veszélyes anyagokkal kapcsolatos kémiai kockázatbecslés elkészítése
- Meglévõ kockázatbecslés felülvizsgálata
Rovar-, rágcsálóirtást
- Csótány-, bolha-, ágyi poloska-, patkány-, egérirtás
-
· Terménygázosítás
- Rovar-, rágcsálómentesség fenntartása
- A rovar és rágcsálóirtásra vonatkozó:
védekezési terv elkészítése,hatékony HACCP kompatibilis monitoring rendszer létrehozása ,szaktanácsadás
Munkatársaink
Rovar- és
rágcsálóirtás:
Markovics
Kálmán
Egészségügyi gázmester
Egészségügyi kártevõirtó tevékenységgel 1978-ban kezdtem el foglalkozni,
1980-tól mint egészségügyi gázmester. Azóta én és egészségügyi kártevõirtással
foglalkozó csapatom számtalan kártevõtõl – csótány, svábbogár, bolha, moly,
poloska, egér, patkány, pocok – szabadítottuk meg megrendelõinket.
Többet ésszel, mint csótánnyal!
Telefon: +36 70 512 7481
E-mail: markovicskalman@freemail.hu
HACCP, Munkavédelem, Kémiai kockázatbecslés:
Markovics
Kálmánné Klári
Élelmiszertechnológus mérnök, higiénikus szakmérnök, munkavédelmi
technikus
1982-ben végeztem a Szegedi Élelmiszeripari Fõiskolán, mint élelmiszeripari
hús- tejtechnológus üzemmérnök.
2005-ben élelmiszeripari higiénia szakmérnök képesítést is szereztem. Korszerû,
naprakész ismereteket sajátítottam el a környezetvédelem, az
élelmiszerbiztonság, a higiénia, magyar és Európai Uniós elõírásairól, a
minõségirányításról, a minõségvédelemrõl, a hatósági ellenõrzésrõl, a
biotechnológiáról.
2008-ban munkavédelmi technikus végzettséget szereztem, így jogosult vagyok a
munkavédelmi szaktevékenység körébe tartozó feladatok (munkavédelmi kockázat
értékelés, kémiai kockázatbecslés) elvégzésére is.
A megszerzett ismereteimet, és tapasztalataimat, a vállalkozók segítésére
szeretném hasznosítani.
Hívjon, keressen, mielõtt a „HATÓSÁG” nagy összegû csekk befizetésére
kötelezné.
Telefon: +36 70 433 8094
E-mail: markovicsklari@freemail.hu